joi, 3 ianuarie 2013

Whitney – 2×05 “Three’s Company”

Alex: She got quiet, you got loud, I got scared.

Barbatii…niciodata nu isi dau seama cand isi pun iubitele in situatii inconfortabile. De aceasta data este randul lui Alex sa dea cu bata in balta si nu a lui Whitney, cum se intampla de obicei. Ce face el mai exact? Dupa ce cu cateva timp in urma Whit l-a obligat sa reintre in legatura cu fosta sa iubita Chloe pentru a-i inapoia lucrurile ramase la el in urma despartirii lor, acesta i-a spus ca oricand ar avea nevoie de un loc unde sa doarma cand vine in oras, la ei este bine primita; cu un nou interviu pentru un job, Chloe se decide sa vada daca invitatia mai este valabila.
Ca un om normal, Whitney nu este de acord cu aceasta invitatie si oricat incearca sa il oblige pe Alex sa o sune pe Chloe pentru a contramanda si anula invitatia, acesta se panicheaza si ruineaza totul. Cine ar putea sa o uite pe fosta iubita nebuna a lui Alex care plange din orice? Nimeni, si cu atat mai putin Whit. Devenind destul de inconfortabila situatia, Cummings pleaca din casa, facandu-i o vizita lui Mark care se afla intr-o mare dilema.
Stand la bar, Mark afla de la fete cateva dintre motivele pentru care un posibil partener de sex nu doreste sa ramana peste noapte. Cu Whitney venita in vizita, fostul politist o roaga sa ii spuna ce ar trebuie sa remedieze in apartamentul sau pentru a-l face mai placut…vesela de plastic si carton, suveniruri de la foste iubite, o canapea inconfortabila si lista poate continua, insa Whit ii marturiseste ca atunci ca intalnesti persoana perfecta (iubita) nimic din acestea nu mai conteaza.
Alex intelege in cele din urma ce a deranjat-o pe Whit si vine sa isi ceara iertare dar totodata sa si rezolve situatia din apartamentul lor – Nick, actualul iubit al lui Chloe s-a despartit de ea, iar ea s-a bagat in pat si plange incontinuu.
Ca de obicei totul se rezolva si se termina cu bine, episodul incheindu-se cu Roxanne vizitandu-l pe Mark, apartamentul sau fiind ocupat de Lilly si noul sau iubit. Inca o data scenaristii ne arata ca cei doi sunt facuti unul pentru celalalt, Rox adorand canapeaua lui Mark, preferand vesela din plastic si folosindu-se de agrafele lasate de fostele partenere. Cand vor contura mai mult din aceasta relatie ramane sa vedem insa este cert ca Rox a fost surprinsa sa auda ca Mark mai iese si cu alte femei cat timp ii face ei curte.

Pe saptamana viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu