vineri, 18 ianuarie 2013

Bunheads – 1×11 “You Wanna See Something?”


Bunheads revine cu un nou episod proaspat si energizant. Cel putin asa m-a facut pe mine sa ma simt, desi lucrurile nu stau tocmai cum trebuie in oraselul Paradise. Cum Michelle a plecat, Fanny a inchis studio-ul, iar fetele au propriile probleme, una mai amuzanta ca alta. :)
Fanny simte nevoia unor schimbari in casa si este ajutata de nimeni alta, decat Truly, care este foarte entuziasmata. Atat de entuziasmata incat viseaza cum ar trebui sa arate bucataria si ii face o replica in curte, pe care i-o arata lui Fanny. Insa aceasta nu stie ce vrea, simte ca toata viata ei ar trebui sa se schimbe.
Dupa cum am zis, cele patru balerine se confrunta cu problemele lor: Ginny se ocupa de o casa pe care incearca sa o vanda, Boo trebuie sa se ocupe de casa si de fratele ei fiindca mama ei este insarcinata si “on complete bed rest”, Melanie ii calca pe nervi pe Jeff deoarece vine in fiecare zi la The Oyster Bar cu bunicul ei si ocupa trei mese si Sasha se ascunde pentru ca nu vrea sa se duca acasa.
Pe de alta parte, ni se arata si cum se descurca Michelle. Acum este in Henderson, Nevada, si este asistenta la un show de magie a unui tip care nu prea le are. Buna ei prietena, Talia, este intr-o relatie cu un bogatas mai in varsta decat ea si ii ofera un loc in care sa stea. Michelle este putin sceptica in privinta tipului din cauza diferentei de varsta, nu crede ca Talia intr-adevar il place.
Si apoi, Michelle vede videoclipul. Nutcracker macer! Sincer, mi s-a parut cel mai amuzant moment de pana acum! :D
Nu stiu cum face serialul asta, dar mie imi place ca imbina atat comedia cat si momentele serioase, care arata o alta latura a personajelor. Unul dintre acestea a fost filmuletul de la nunta lui Hubbell cu Michelle. Eu am fost impresionata de felul in care o vedea Hubbel si iarasi imi pare rau ca a murit…
Fanny se duce la Michelle in Henderson si incearca sa o aduca inapoi acasa, explicandu-i ca are familie si ca nu are cum sa schimbe asta. You get married, you get family. We are permanently connected. Ca sa-i arate ce a vazut Hubbell in ea, Fanny ii da videoclipul de la nunta si o lasa sa ia o decizie singura.
Si decizia e cea corecta: Michelle se intoarce, gasindu-i pe Sasha si Roman aproape saruntandu-se, insa Sasha fuge si o imbratiseaza pe Michelle. A doua zi, lucrurile se intorc la normal, Fanny tinand cursul de balet si aratandu-i lui Michelle dansul balerinelor pe melodia de la Nutcracker Macer. She maced us! It’s time to dance!
image
Citate:
I don’t know what to do with my life. I just feel stuck. My chi is completely stagnant. I just feel like everything in my life needs to change. – Fanny
The studio looks so weird like this. All dusty and forgotten. Scary. Like it’s haunted. Haunted by the ghosts of little girls screaming from being maced. - Truly
People told me daughters were harder. I just thought it was because they could get pregnant. – Fanny
It’s my prediction however, that eventually she’s gonna love Michelle more than she loves me. - Hubbell

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu