miercuri, 2 ianuarie 2013

Apartment #23 – 2×06 “Bar Lies…”

MILTT – Mom I Love to Talk!
Dupa un episod nu tocmai reusit sau de povestit, 2×05, “Bar Lies” revine in forta inainte de final de an. In sfarsit James ajunge in Los Angeles la show-ul “Dancing with the Stars”,se pare ca totul ii va merge ca la carte, insa, pentru June nu va fi totul bine, ea afland niste adevaruri teribile.
Chloe…ce a mai facut ea in ultima vreme? Dupa ce si-a mintit parintii, prietenii si intreaga redactie de la People magazine, reuseste sa o faca pe June sa devina ingrijorata cu micile sale minciuni de amuzament de prin baruri in cautarea distractiei sau a unor bauturi gratuite. Constiinta si moralitatea lui June, ca mostenitoare a lui “Honest Abe” Lincoln are totusi de suferit cand mama sa o minte ca ramane acasa cu sotul bolnav cand in realitate se duce in LA sa il sustina pe James. Cand toata etica pe baza careia ti-ai construit o viata se naruie, ce e de facut? Incepi si tu sa minti! Salvata de Chloe, si aceasta la randul sau salvata de June, cele doua decid sa faca la ce se pricep ele mai bine – bruneta sa minta si sa manipuleze iar blonda sa fie ingerasul adevarului.
Cu suficiente emotii pentru dansul sau in fata marii audiente, June nu il ajuta deloc pe James cand ii spune ca prietena lor comuna, Chloe i-a subinchiriat apartamentul unei familii din provincie; fiind genul de peroana careia ii pasa mai multe de lucruri decat de persoanele din jurul sau, Van der Beek are un atac de panica, toata nelinistea si anxietatea trecandu-i cu o cana de ceai a la mama Colburn. Ceai special? Atacul de panica trece insa ierburile de infuzie au reusit sa il drogheze instant pe James care face o scena de toata frumusetea in fata a milioane de telespectatori – doar 20 de mil. :P

Cat a invatat, cat s-a pregatit si cat a asteptat acest show, se pare ca Dean Cain castiga inca o data in fata lui. Va mai avea James vreo sansa la “Dancing with the Stars”?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu