duminică, 6 ianuarie 2013

Private Practice – 6×10 “Georgia On My Mind”

Doua calde, unul caldut (rece), despre ultimele episoade vorbesc, si in acest caz particular despre episodul cu numarul zece! La Multi Ani! Pentru ca tot nu am avut ocazia sa o spun anul acesta, fiind prima recenzie pe 2013 (la un episod din 2012), dar nimic nu este perfect, nici macar in Private Practice! Cu finalul celuilalt serial la care scriu si cu sarbatorile de iarna, am neglijat ultimul episod din 2012 pentru Private Practice, si sa fiu un pic rau bine am facut, pentru ca nu a fost un episod tocmai grozav, spre deosebire de ultimele doua!
Respectand traditia din acest sezon, a venit randul lui Charlotte sa fie in centrul atentiei si nici nu avea cum sa nu fie, pentru ca burta ei acopera in mare parte fiecare cadru in care ea apare. Un episod care ne prezinta ceea ce noi stiam deja. Un personaj Charlotte care este foarte puternic si atunci cand este imobilizat la pat din cauza problemelor cauzate de sarcina.
Spitalul este condus tot de ea (amenintand ca, daca va fi pusa pe liber, ii va da in judecata) – asistentele daca nu o urau deja o urasc de acum incolo. O personalitate puternica, o persoana activa, care pusa intr-o situatie de neputinta nu rezulta nimic altceva decat tensiune si irascibilitate atat pentru ea cat si pentru cei din jur.
Charlotte mama, parintele pentru copilul care merge la scoala si care se confrunta cu problemele specifice varstei, mama, parinte pentru fetita din incubator tinuta in viata cu ajutorul aparatelor, toate problemele spitalului de care se ocupa, si Coop, fac un buchet de situatii din care Charlotte evadeaza prin dans! Totul este minunat pentru noi sa auzim cum gandeste, cum rationalizeaza si cum se comporta “sub lupa” Charlotte!
Spuneam ca nu a fost un episod prea reusit, asta si pentru ca aveam asteptari cam mari de la un personaj atat de fermecator si tabu cum a fost pana acum Charlotte. Ei bine, nici momentele cand ea si Coop dansau si eu nu imi puteam lua ochii de la silueta perfecta a lui Charlotte, nu prea au ajutat episodul.
In tot acest timp cat Charlotte facea viata asistentelor un calvar si totul era interesant in mintea ei, Cooper a trebuit sa fie langa noua lui fetita care a venit pe lume ceva mai devreme si implicit cu complicatii – asa ca Addison si Sam, dar si Amelia isi fac simtita prezenta, normal, ba in jurul bebelusului, ba in jurul lui Charlotte (deja am mentionat cam mult numele asta). Totul se termina cu bine pentru Georgia – pentru ca asa o cheama, intru final Charlotte o vede atunci cand este dusa sa nasca si ultimii doi fratiori pentru ceilalti doi care ii asteapta deja, si ii pune numele Georgia.
Pentru Jake si Violet a fost un episod in care nu prea au contat, ca sa nu zic de Sheldon care nici nu imi mai amintesc daca a aparut sau nu – oricum s-a bucurat destul de atentie cand a salvat-o pe fetita din mainile pedofilului. De mentionat cele doua evenimente notabile din viata episodului: primul cand Addison, Violet si Amelia vin cu daruri si dulciuri in salonul lui Charlotte pentru petrecerea in cinstea copilului, si al doilea eveniment, Craciunul! Ce e drept o camera de spital decorata cu un brad si cu familia aproape fac ca lucrurile sa se linisteasca si pentru Charlotte si pentru bebelusi care se grabesc sa iasa in lume la finalul episodului!
Familia Private Practice va fi mai mare in 2013, prin cresterea familiei lui Cooper si cine stie ce surprize o sa mai apara pana la final, care nu este atat de departe, chiar este aproape si nostalgia se instaleaza deja!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu