vineri, 4 ianuarie 2013

S-a despartit Selena de Justin Bieber printr-un mesaj dat pe Twitter de Anul Nou?

Am inceput un nou an si, speram cu totii, un nou capitol, mai bun, din vietile noastre. Acelasi lucru se pare ca este valabil si pentru fostul star Disney, Selena Gomez.
S-a despartit Selena de Justin Bieber printr-un mesaj dat pe Twitter de Anul Nou?

Protv Ad
Marti seara, Selena a scris pe Twitter: "Noi inceputuri. Un start proaspat. Va iubesc pe toti". Acest mesaj criptic a starnit imediat zvonul ca vedeta s-ar fi despartit (a cata oara?!) de iubitul ei, superstarul pop Justin Bieber.
Chiar daca cei doi s-au petrecut vacanta de Craciun impreuna in Mexic, se pare ca Bieber a fost obsedat sa posteze imagini si texte pe conturile sale de Twitter si Instagram si a ignorat-o complet pe Selena.
Cuplul a avut un sfarsit de an dificil. In noiembrie, s-a zvonit ca Bieber a inselat-o pe Gomez cu ingerasul Victoria's Secret Barbara Palvin. A urmat apoi un nou conflict cand Justin si-a petrecut prea mult timp in compania fostului iubit al Selenei, Nick Jonas. Finalul de an i-a suprins impreuna, dar nu se stie pentru cata vreme.
Selena si Justin au fost cuplul de adolescenti cel mai mediatizat si indragit, dar dupa toate scandalurile din ultima vreme s-au indepartat unul de celalalt si au devenit material de tabloid. Nu stim daca mesajul de pe Twitter al Selenei a fost doar o urare pentru fani sau o declaratie de independenta personala, dar ramane de vazut daca Jelena va supravietui in 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu