marți, 8 ianuarie 2013

Apartment #23 – 2×08 “Paris…”


The bitch is back!

Primul episod din 2013 nu s-a lasat prea mult asteptat, show-ul debutand in forta. Daca pana acum toti am zis ca focoasa bruneta e “the bitch”, de aceasta data, nici June nu a fost mai prejos.
“Paris…”….dupa un weekend in Hamptons involuntar ne-am gandit ca este titlul episodului face referire la capitala iubirii, Paris, insa ne-am inselat, deoarece episodul o are in centru pe nemesis-ul de la noul job al lui June, Paris Fox. Daca cineva s-a procalamat pana acum ‘nebuna nebunilor’, cu siguranta aceasta Fox a detronat-o….Chloe e nebuna intr-un mod dragut pe cand ciudata cu peruca si tatuaj cu Fred Flinstone a dus nebunia la un cu totul alt nivel. Rezultatul? Dupa ce cateva zile i-a facut zile fripte lui June si a reusit sa ii invenineze pe toti colegii impotriva novicei, June o injunghie in spate…mai degraba se impiedica ea de cutit, insa cum ea a procedat metaforic cu blondina, aceasta care chiar are parte de o rana adevarata. Karma is a bitch!
Dragut cand Chloe s-a oferit sa o ajute pe June insa in cele din urma a preferat prietenia lui Paris, chiar daca aceasta isi batea joc constant de colega sa de apartament. Bad girl!
De aceasta data nu l-am mai avut pe Luther insa am primit un nou episod din bromance-ul James-Mark, si de aceasta data actorul afland un adevar tulburator despre trecutul sau – se pare ca primul sau profesor de actorie l-a molestat…sedinte private de atingere semi-dezbracati? Asta NU e actorie!
Mark isi continua nevroza si problema existentiala, plecarea lui June nefacandu-l decat sa aiba frecvente atacuri de panica. In final, obervam ca oricat ajutor ar primi de la terti, sentimenetele sale reusesc intr-un fel sau altul sa iasa la iveala si sa isi gaseasca cuvintele potrivite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu