duminică, 6 ianuarie 2013

Chicago Fire – 1×09 “It Ain’t Easy”

Vreau sa incep prin a va ura un an nou cat mai bun, cu seriale reusite si cat mai putine anulari. Revenind la Chicago Fire saptamana aceasta avem parte de un episod dramatic in care unul dintre pompierii este implicat intr-un accident si este pensionat inainte de vreme si ne este introdus un nou personaj, Renée.
Ernie, baiatul care apare tot mai frecvent in locatiile unde sunt chemati pompierii sa stinga cate un incediu este prezent la un alt incident care de data asta are consecinte nefavorabile pentru unul dintre pompieri, Jose Vargas. Acesta inhaleaza pulberi de magneziu care ii provoaca daune la nivelul aparatului respirator, care nu se pot vindeca si care se vor croniciza. Astfel Vargas este obligat sa se retraga si desi initial pare impacat cu ideea, acesta isi da seama ca a fi pompier era cel mai important lucru din viata lui si devine depresiv, in final incercand chiar sa se sinucida.
Severide este afectat pentru ca a pierdut un membru din echipa lui si il acuza pe Chef Boden ca nu a facut destule pentru a-l opri pe Ernie. Chef Boden in schimb nu doreste sa se grabeasca sa traga niste concluzii refiritoare la Ernie care il pot afecta iremediabil, asa ca face cercetari legate de familia acestuia si situatia lui in general, in speranta ca va putea sa-l ajute cu ceva.
Severide salveaza o femeie care este impresionata de acesta si revine cu o invitatie la pranz sau la o cafea, acesta o refuza dar cand ea insista, el accepta. Si astfel Renée Royce, interpretata de Sarah Shahi devine una dintre interesele amoroase a lui Severide. Personal sper sa ramana cat mai mult in serial, mi-a placut de ea in Fairly Legal.
Dupa ce Casey s-a despartit de logodnica lui, Dawson incearca sa se apropie de acesta si astfel il invita la ea ca sa-i repare un geam, cei doi au un moment dar sunt intrerupti. Joe Cruz are probleme cu fratele sau mai mic, care este intr-o gasca de infractori si desi incearca sa-l scape de necazuri, ajunge sa complice si mai rau situatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu