sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Emily Owens M.D. – 1×10 “Emily and… the Social Experiment”

Sunt inca socat! Gian Bandari (aproape) plangand! Am trait sa o vedem si pe asta. Dar in acelasi timp am trait sa o vedem si razand (sub masca), dar totusi a ras in hohote (daca se puteau numi asa). Voi incepe recenzia vorbind despre Gina atunci.
Ea este un exemplu concret la faptul ca nu poti avea succes si in cariera, si sa ai si o viata de familie perfecta. Sotul apare la spital, ceea ce o socheaza pe Emily (nici noi nu stiam pana acum 2 episoade, draga). Ii vedem mai tarziu pe cei doi acasa, discutand despre viitorul relatiei lor si avem sansa sa participam la o scena unica in acest serial: Bandari cu ochii in lacrimi. Inca o data ne demonstreaza ca nu amesteca familia cu carierea, comportandu-se total diferit in ambele sitiuatii. Pana la urma cei doi ajung la un consens si vor merge undeva in vacanta. Dar asta nu e tot. Apare un nou doctoras, putin tragand spre latino, asa ca o sa ii zic „Latino”ca sa nu ma incurc cu numele lui. Aflam despre acesta ca a mai fost doctor aici, dar dupa o cearta cu Bandari a pleacat din spital. Inca un lucru socant pe care il aflam este ca cei doi au avut o relatie sau o aventura (nu se stie inca). Cert este ca il vom avea alaturi de noi pe acest doctor pentru ultimele 3 episoade si sa speram ca vom afla ce s-a intamplat ince cei doi.
Avem doua cazuri in aceasta saptamana: ghicitoarea in carti si baiatul cu fibroza. Voi incepe cu femeia, si voi spune ca nici eu nu cred in asa ceva, dar a avut dreptate cu Emily (chiar daca nu isi da seama despre cine vorbeau cartile). Aceasta doamna a fost internata din cauza unei infectii urinare, dar se ajunge la o infectie la inima. Este supusa unei interventii chirurgicale unde aproape vede moartea cu ochii, dar este salvata in ultimul moment de super woman, Gina Bandari. Urmeaza urmatorul moment epic din acest episod: Gina rade in hohote. Sper sa mai avem parte de asemenea scene in care ea sa rada si sa fie fericita, chiar merita asta, o admir foarte mult, mai ales pentru profesionalitatea ei.
Al doilea caz este ceva mai complicat. Baiatul de 24 de ani vine in spital cu fibroza cistica, ceea ce ii trezeste niste amintiri neplacute Cassandrei, avand in vedere ca si fratele ei a avut aceasta boala grea. I se gasesc o pereche de plamani, dar cand il deschide, Micah descopera niste limfomi mariti. Ii trimit la laborator pentru analize si vestea cu adevarat grea abia acum vine. CANCER. Familia este devastata, dar si baiatul. Dupa o discutie cu Emily, acesta accepta sa inceapa lupta contra acestei boli, dar Cassandra simte ca ceva nu e in regula si merge sa vorbeasca cu parintii acestuia. Mi-a placut sa o vedem in acest episod pe adevarata Cassandra care da sfaturi. Pana la urma familia se hotaraste sa mearga in Hawaii in excursie, sa isi traiasca ultimele luni din viata fericit.
Emily incearca sa isi dea seama daca Nerdy este cu adevarat gelos, fiind invatata de Tara cum sa flirteze. Ii iese faza, numai ca acum un doctor este pe capul ei. Bineinteles ca Nerdy o salveaza, dar ajunge sa adoarma pe canapeaua ei, ceea ce ii naruie lui Emily orice speranta de a fi cu el. Vestea care o da peste cap ajunge abia la sfarsit cand afla ca Cassandra l-a intrebat pe Nerdy daca e gelos. Atunci ea e tot lapte si miere si stie un lucru sigur: Nerdy o iubeste si nu vrea sa o vada cu altcineva.
Cam astea sunt lucrurile importante de saptamana asta. Sper ca v-a placut recenzia mea. Pe saptamana viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu