miercuri, 9 ianuarie 2013

Emily Owens M.D. – 1×09 “Emily and… the Love of Larping”

Cel mai bun episod din tot sezonul, atat pot spune! CEL MAI BUN! Pentru ca am avut de-a face in acest episod cu nu mai putin de 4 cazuri. Am sa vorbesc despre ele extinzand recenzia si catre personaje.
Voi incepe cu cazul doamnei bolnave de cancer. Avem una bucata mamica de vreo 60 si ceva de ani, care vine si acuza dureri de burta. Ceea ce afla mai tarziu o socheaza pentru ca afla ca are cancer ovarian. Pentru ca se respecta, isi cauta din timp peruca. Intre timp moare, iar fiica ei da in judecata doctorul. Nimeni altul decat poor Micah, care s-a implicat si emotional in acest caz. Pana la urma ajunge sa rezolve situatia cu doamna in urma unui discurs emotionant, dar altceva mult mai grav, daca ii pot spune asa, se intampla: se desparte de prietena lui, care pot spune, e chiar buna! (She’s mine!). Si cine l-a facut sa se razgandeasca ? Emily.
Aceeasi Emily care are de-a face cu celelalte cazuri, dar numai in unul se va intru totul pentru ca celalalt ea il provoaca. Sa vorbim despre primul. Este vorba despre un bugetar care in timpul liber este nu stiu ce personaj din nu stiu ce joc. Partea proasta e ca nu e nebun, ci are cheaguri de sange prin corp. Emily le descopera la timp, in acelasi timp ajutandu-l sa se cupleze cu colega lui de lucru dar si de pe campul de lupta. Happy end!
Al treilea caz e unul strong, care o pune pe ganduri si pe Bandari. Este vorba despre o femeie de afaceri care are probleme cu inima. Nu o sa vorbesc despre ea, pentru ca aici vreau sa ma concentrez pe Gina Bandari, care oricat de puternica ar fi pe dinafara, inauntru are foarte multe probleme. S-a revazut in pielea acelei femei si ii este frica sa nu i se intample acelasi lucru. Il cunoastem si pe sotul ei, dar vedem si adevarata ei fata. Munca multa are si foarte multe consecinte, mai ales in plan familial. Sper sa isi rezolve problemele si sa aflam cat mai multe despre ea!
Al patrulea caz si ultimul este set-up-ul lui Cassandra pentru Emily. She is hot in this episode! Este alergica la alune si pentru ca se saruta cu Emily (care mancase alune inainte) face o criza si ajunge la spital. Toata lumea remarca ce bine arata Emily, pana si Nerdy care e gelooooos! In sfarsit! Sper ca ea sa il refuze daca o sa vrea sa se combine!
Multe rasturnari de situatii in acest episod. Mai sunt patru! Sa speram ca vor deveni din ce in ce mai bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu