miercuri, 9 ianuarie 2013

Miranda – 3×03 “The Dinner Party”

Saptamana aceasta: Miranda este in continuare intr-o relatie fericita, unde trebuie (zic unii) sa para mai matura decat este. Un episod care m-a facut sa zic atat “AWWWW :D“ cat si “AWWWW :(“. Cu o singura scena.


Tin sa incep articolul, spunand ca daca va intereseaza, puteti gasi subtitrare (in engleza) pentru episodul acesta, pe Addic7ed.

In prima parte a episodului, o vedem pe Miranda pentru prima data intr-o fusta mai scurta, si asta doar pentru ca masina de spalat s-a stricat si ramane fara haine. Mai rau, ramane si fara lenjerie intima, asa ca trebuie sa mearga in oras commando. Ma asteptam la niste glume pe tema asta (mai ales cand era cu Alison si copiii), dar ma bucur ca nu au existat, ar fi fost cam de prost gust.
Miranda se loveste la spate si ajunge la un doctor unde se face de ras (nimic nou). Ceea ce nu stia insa, este ca se va intalni cu doctorul din nou. Mike ii spune prietenei lui, careia ii zice Quirky (aww!), ca tatal lui vrea sa o cunoasca, iar aceasta este de acord sa gazduiasca o cina pentru cupluri, pentru a demonstra tuturor (a se citi: Stevie) ca poate sa se descurce fara ajutorul mamei si sa aiba o relatie matura.

Primul pas: gatit de una singura. Rezultat: dat fuga la supermarket si cumparat mancare, pentru a impresiona lumea. Mike apare si Miranda afla socata ca doctorul de dimineata este chiar tatal lui. Pe care il cheama Valerie si poarta peruca. Glumele s-au scris singure :D Ma asteptam sincer, cand a zis ca tatal lui este pretentios, sa o placa pe Miranda, pentru ca sigur nu a mai intalnit vreo femeie ca Miranda pana acum.
Miranda: That’s it. I drop the “gauntlet”. For the last two days, I’ve tried to be a grown-up, but I have no interest in abiding by the adult rulebook. I want to do fun things that make me happy, which, for the record, include making vegetapals. Meet mr. Butternut. You might call me a child? Good. For if the adults had even slightest in the moment joy of a child, then frankly, the world would be a better place. (ceva asemanator a zis si in cartea de care v-am tot spus :D )
Mike: These last two days, I’ve been worried that you weren’t who I thought you were, because I was..falling in love with you. Your ridiculous sense of humour, and your… smile and the way you bring me out of my boring shell, and… Well, hearing what you just said…I realised I have fallen in love with you.I love you, Quirky.

Episodul se termina cu: Gary si Rose despartindu-se, Mike spunandu-i Mirandei ca o iubeste, Gary privind trist si pierdut. (trebuie vazuta scena, nu vreau sa zic mai multe)
Penny: You are not doing Miranda any favors.
Stevie: She’s on a losing streak with that Valerie.
Penny: Her first proper boyfriend and the father’s got the personality of a self-service check-up!
Gary: On that wig! It’s like rotund!
Penny: Oh, yes well, if Miranda gets desperate we can always grill that!
Everyone: Hahahahaha!
Stevie: …This monitor’s on, isn’t it.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu