marți, 8 ianuarie 2013

Chicago Fire – 1×10 “Merry Christmas, Ect”

In episodul din aceasta saptamana avem drama, romance si suspans, rezultatul…este unul dintre cele mai bune episoade Chicago Fire.
Pompierii sunt chemati la un caz banal care se complica cand proprietara casei acuza ca i-a fost furat o bijuterie foarte scumpa. Suspectul meu principal a fost Cruz, m-am gandit ca a facut alegerea gresita stiind ca asa isi poate salva fratele mai mic, se pare ca totusi Cruz nu este hot…este mai rau de atat. Desi toata acuzatia s-a dovedit nefondata, proprietara in cauza retragandu-si plagerea este chemat sa investigheze un fost coleg de-a lui Casey care se pare stie cate ceva despre trecutul acestuia.
In episoadele trecute am aflat ca Casey are o sora cu care nu tine legatura, se pare ca asta are legatura ca faptul ca mama lor este in inchisoare. Si ca totul sa mearga prost pentru el, desi initial accepta sa iasa cu Dawson la o petrecere, in final cand aceasta incearca sa lamureasca cum stau lucrurile intre ei acesta o indeparteaza de el spunand ca nu este pregatit.
Dupa cum ziceam Cruz are probleme cu fratele sau mai mic care s-a aliat cu persoane nu tocmai respectabile si acum nu mai poate sa iasa din aceasta situatie. Flacko este cel care ii face probleme , iar cand Cruz are sansa sa-l salveze dintr-un incediu, alege sa-l lase sa moara stiind ca asta inseamna ca fratele sau sa iasa de sub influenta acestuia. Nu-mi place deloc ce a facut Cruz, inteleg ca familia este importanta, dar cum ramane cu constiinta lui? O sa poata sa treaca peste ce a facut? Ramane de vazut in episoadele urmatoare.
Shay descopera ca Severide continua sa ia droguri si hotaraste sa se indeparteze de el. Este o decizie pe care trebuia sa o faca demult, Kelly este din ce in ce mai iresponsabil si are nevoie de cineva care sa-l trezeasca la realitate. Ultimele cateva minute sunt cele care ne tin cu sufletul la gura atunci cand un camion loveste ambulanta si va trebui sa vizionati episodul urmator ca sa aflati daca cele doua fete sunt okey.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu