miercuri, 2 ianuarie 2013

Apartment #23 – 2×07 “A Weekend in the Hamptons…”

Asteptand-o pe Chloe…
Hamptons baby!!!

Inainte de venirea lui 2013, “Don’t trust the bitch in apartment 23” ne ofera un eisod de closure…James trebuie sa inchida acel capitol inspaimantator al vietii sale, “Dancing with the satrs” iar June, care din nou se afla in fata unei sanse profesionale trebuie sa ia o decizie. Ca o buna prietena ce este, Chloe decide sa isi ia cei mai buni prieteni sa se distreze fara sa mai stea ancorati in trecut. Unde mergem pentru o distractie revigoranta si schimbatoare de vieti a la Chloe? In Hamptons!!!
Planul lui Chloe este de o calatorie plina de bautura si distractie, avand ca scop principal sa se culce cu Willoughby, barbatul misterios ce da an de an cele mai reusite petreceri – el este apogeul vietii sale de petrecarete, insa soarta este “cruda” cu ea, barbatul misterios nefiind altul decat sotul sau Bernanrd. Da, Chloe a fost casatorita in ultimii sase ani, cu unul din cei mai emo-enigmatici barbati in viata; o adevarata vaduva sau nu, casatorita de un DJ la o petrecere, Chloe incepe sa aiba inrebari la ce va face de acum incolo, o data ce le-a vazut si le-a incercat pe toate. Partida anuala de sex cu Lenny Kravitz ii ofera raspunsul perfect, intelepciunea gasindu-si loc in cuvintele si gandurile sale; vorbele sale o fac sa o trimita pe June la interviul vietii sale, pe Mark sa isi marturiseasca sentimentele pentru blondina, iar pe James sa depaseasca momentul traumatizant prin care a trecut, decizand sa isi croiasca drum spre un viitor maret.
Locuind in casa Katerineri, care reuseste cu ajutorul lui Luther sa fie cea din trecut, insa cu doua mici greseli ale fostei sale vieti, James ii arata lui Mark scenariul filmului sau, viitor blockbuster, in timp ce June vine si se prezinta ca noul angajat la una din cele mai importante firme de finante din New York.
Pentru toti, 2013 vine cu noi joburi, propuneri, planuri, oferte si idei, noile episoade urmand sa ne prezinte viata lui June din cadrul companiei, cariera de scenarist-regizor-actor a lui James, pasiunile inspaimantatore ale lui Luther si Robin, marele secret al lui Mark si, nu in ultimul rand…viata lui Chloe cea care ramane neschimbata si in noul an.

La multi ani 2013!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu