vineri, 4 ianuarie 2013

"Am fost abuzata in copilarie". Ce actrita de la Hollywood vorbeste despre chinurile prin care a trecut ca fetita-vedeta

A inceput cursurile de muzica, dans si actorie de la o varsta frageda si nu ar fi vorbit niciodata despre chinurile prin care a trecut ca artista minora daca nu ar fi trebuit sa joace un rol care i-a scos la iveala toate amintirile neplacute din perioada copilariei.
Am fost abuzata in copilarie . Ce actrita de la Hollywood vorbeste despre chinurile prin care a trecut ca fetita-vedeta
 
In cel mai recent film al sau, Safe Haven, actrita Julianne Hough joaca rolul unei femei abuzate care i-a adus aminte acesteia de anii copilariei si care a impins-o sa vorbeasca deschis despre acea perioada dificila a vietii ei. Vedeta Dancing with the Stars si iubita prezentatorului Ryan Seacrest a povestit astfel cum a inceput sa se simta abuzata de cei din jur din clipa in care a vrut sa-si transforme visul de a devein dansatoare in realitate.
La varsta de 10 ani, ea a plecat din Utah in Londra dupa fratele sau, care primise o bursa la o cunoscuta scoala de dans.
"Aveam doar 10 ani, dar aratam si ma comportam ca la 28. Ma miscam sensual si eram abuzata mental si fizic", a spus vedeta din Rock of Ages si Footlose pentru Cosmopolitan.

Ea sustine insa ca tot chinul a ajutat-o sa devina mai concentrate, mai organizata si mai perseverenta.
"Eram un copil chinuit care trebuia sa se ascunda in spatele unei fatade sexy pentru ca acela era job-ul meu si aceea era viata mea. Inima imi era aceeasi insa, eram o fetita inocenta care avea nevoie de iubire", a mai spus Julianne.
Ea nu a vrut sa dea nume si sa ii acuze pe cei care i-au transformat viata intr-un chin, sustinand ca trecutul trebuie sa ramana trecut. Gestul ei i-a suparat astfel pe fani, care sustin ca daca nu da nume, ea nu va face decat sa ii incurajeze pe aceia sa le chinuie sip e alte fetite aflate in aceeasi situatie.
Speculatiile au aparut rapid insa, iar vinovati de experientele traumatizante din copilaria lui Julianne ar fi cei din familia Ballas, niste celebri dansatori in casa carora Hough a crescut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu