sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Last Man Standing – 2×08 “Bullying”

Forget about it!
Familia Baxter s-a intors din vacanta cu un episod tare amuzant. Eve, fata cea buna, este suspendata de la scoala dupa ce il face pe unul dintre colegii sai gay, iar Ryan vrea sa contribuie mai mult la cheltuielile lui Boyd asa ca isi ia o motocicleta.
Eve este suspendata de la scoala, spre incantarea lui Mandy, care este convinsa ca asa devine fiica preferata, dar si spre profunda dezamagire a parintilor ei. Not the good one! Se pare ca Eve l-a numit pe un coleg de-al ei gay, din moment ce acest cuvant rima cu numele baiatului – Jay. Scoala nu are nici un pic de toleranta pentru bullying, iar directorul este convins ca Eve este un bully. Asa ca Vanessa este nevoita sa discute cu acesta si sa o invete pe Eve faptul ca si cuvintele pot rani. Din toate astea, Mike este cel care este cel mai deranjat. Nu intelege de ce toata lumea se supara pe Eve, din moment ce baiatul respectiv nici nu are aceasta orientare sexuala. Pana la urma, Mike si Vanessa, afla ca acest Jay a fost primul care a jignit-o pe Eve, spunandu-i ca este un baiat, dupa ce l-a batut la fotbal. Asa ca, Eve decide ca la urmatorul meci sa mearga machiata si coafata, si sa-i demonstreze lui Jay cat de feminina poate fi si ca, si asa, poate sa-l bata.
Intre timp, Ryan este incantat ca si-a luat carnetul de conducere profesionist, si de acum va fi sofer de tir si va putea face mai multi bani pentru a o ajuta pe Kristen cu Boyd. Aceasta este bucuroasa sa auda ca Ryan devine mai responsabil, dar ramane sceptica. Mai ales cand Mandy ii spune ca Ryan si-a luat o noua motocicleta. Desi Mike este de acord cu aceasta achizitie – poat sa-l faca mai masculin, Kristen este convinsa ca el nu face decat sa dea bani pe prostii, fara sa se gandeasca la Boyd. Dar, cand ea se duce sa-i ceara socoteala, Ryan ii da un plic cu o suma destul de mare de bani. Se pare ca acesta si-a vandut masina, iar dintr-o mica parte din banii primiti si-a luat motocicleta, iar restul i-a dat lui Kristin. Pana la urma aflam si ce fel de motocicleta si-a luat Ryan – un simpatic scuter albastru, spre dezamagirea lui Mike.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu