duminică, 30 decembrie 2012

The Simpsons – 24×08 “To Cur With Love”

Familia Simpson ne prezintă ultimul episod din acest an.
Un episod hazliu, nu prea bun, dar nici epic failure precum cel despre care nu prea vorbim (episodul 5). De data asta o tragedie are loc în Springfield. Azilul de bătrâni este distrus și ghici cine vine la cină? Oh da! Bunicul Simpson se restabilește în casă, spre indignarea lui Homer.
În episodul 8 este vorba despre câini în principal, dar și de dependența lui Homer de MyPad (de la un episod la altul mai facem bâză și de S.J.), că tot vorbeam de câini încă nu i-a fătat cățeaua lui Homer de pe Villageville. Ideea este că dependența lui Homer are repercusiuni asupra relației cu Ajutorul lui Moș Crăciun care ignorat de stăpân dispare. Câinele este găsit sub chiuvetă, iar Homer este luat la rost. Homer încearcă să se scoată din încurcătură folosindu-și ”genialitatea” (le spune că nu îi plac câinii).
 
Dar Bunicul îi reamintește lui Homer de câinele său din copilărie, Bongo – Homer se pune pe plâns, în continuare aflăm de ce Homer îl urăște pe tac-su.
În trecut, Homer avea un câine, Bongo, el și Bongo erau foarte buni tovarăși, atât de buni încât atunci când tânărul Burns îl insultă pe Homer, Bongo îl atacă pe Burns. De atunci Burns începe o vânătoare de câini, Abe este forțat să-l ascundă pe Bongo la o tanti pe nume Viola, Homer este devastat.
Aflăm și cum dispare Ajutorul lui Moș Crăciun.
Toată ura acumulată de Homer în tot acest timp este domolită de o poză pe care Abe i-o arată lui Homer, o poză în care Bongo doarme cu păturica de la Homer, astfel Homer realizează că Bongo nu l-a uitat.
După toate aceste întâmplări, Homer construiește o relație cu Ajutorul lui Moș Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu