duminică, 30 decembrie 2012

Miranda – 3×01 “It Was Panning”

Reporter: “65% of us could now be considered obese…
Tilly: How did people get like that?

Au trecut doi ani si sase zile de la finalul sezonului doi din acest sitcom britanic, iar acum ca s-a intors, parca au fost doar cateva luni intre cele doua. Personajele sunt la fel de amuzante si nebune, poantele prezente in fiecare episod sunt si ele acolo (what have you done today to make you feel proud? –in plus se aude si melodia originala, pentru prima oara daca nu ma insel), ba chiar exista si continuitate (povestea cu Tomorrow nu a fost uitata). Ce sa mai, nu pot decat sa ma bucur ca a revenit acest serial pe micile ecrane.
Previously in my life:
Problema greutatii Mirandei este adresata pentru prima oara, cand din greseala, ajunge sa apara la sfarsitul unui documentar despre obezitate. Astfel, Penny, mama ei, ii spune ca va confisca Craciunul pana cand Miranda va rezolva aceasta problema. Cele doua ajung la Eaters Anonymous, de unde Miranda evadeaza repejor, creand o situatie foarte amuzanta.


EA sponsor: Which section, to the left (pies) or to the right (fruits and vegetables) looks more delicious?
Everyone: To the left.
EA sponsor: No, try again.
Everyone: To the left.
Miranda: To the left, to the left. Beyonce.
EA sponsor: So now it’s time for one of my mantras: if you ever feel like a cake, stop yourself. Have a carrot.
Miranda: Are you out of your tiny mind? Sorry, a little bit of Beyonce.
Eaters Anonymous sponsor: Look, I’m just trying to help you help yourself.
Miranda: I say what?
Eaters Anonymous sponsor: Help yourself.
Miranda: Thank you very much!
EA sponsor: NOT TO THE BUFFET, SIT DOWN!
Miranda si Gary decid sa fie doar prieteni, cu toate ca aceasta nu l-a iertat inca in totalitate pentru ca s-a insurat cu Tomorrow pentru viza. Iar Gary la randul lui nu este impacat cu ideea de a fi doar prieten bun cu Miranda. Sper ca se va intampla ceva cu ei doi, sunt perfecti impreuna, toti prietenii lor observa asta.
Magazinul Mirandei a dat faliment, datorita unei idei geniale de-a proprietarei, iar cele doua o iau pe drumuri diferite. Stevie isi gaseste un nou job, impreuna cu Tilly, iar Miranda incepe o noua cariera la o companie al carei nume nu il cunoaste, la care renunta dupa putin timp, pentru ca toti erau mult prea seriosi pentru ea. Ma intreb cine a castigat pariul :D
Stevie: We’re doing a sweepstake for when you’ll be fired.
Tilly: I’m going for ten past nine.
Miranda: I start at nine!
Tilly:: …..Five past nine.
Dupa o intalnire cu Dick Twist (nume adevarat! :D ), Miranda decide ca are nevoie de un manager bun pentru a-si recapata magazinul si astfel o roaga insistent pe Stevie, care nu poate rezista si la final ajunge sa zica celebra fraza - “what have you done today to make you feel proud?”.

Un episod excelent, abia il astept pe urmatorul ce va aparea pe 1 ianuarie.
PS: Daca va place serialul, ati putea sa cititi cartea Mirandei Hart, Is It Just Me, este la fel de amuzanta. Sa se uite lumea la tine pentru ca stai cu kindle-ul in mana in metrou si razi nu este ciudat, nu? :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu