luni, 24 decembrie 2012

Hawaii Five-0 – 3×11 “Kahu (Guardian)”

HO-HO-HO! Veniți la Moșul să vă dea un crevete!
Este echivalentul unui episod de Crăciun pentru Hawaii Five-0. Implică un copil și pe Moș Crăcimekona, care vine cu sacul plin de bunăciuni… ăsta…. bunătăți la toată trupa. Probabil nu-i ajungea că le plătește masa vreo două săptămâni, după faza de acum două episoade. :D

Dar până atunci, avem alte lucruri de luat în calcul. Spre exemplu, cea mai tare chestie din tot episodul a fost faza cu Danno, Kamekona și elicopterul de cumpărat. :)
Inițial, puteam să jur că n-a fost extraordinar de inspirat Kamekona când l-a trimis pe Danno să-i negocieze prețul, însă nici nu mă așteptam ca negocierea în sine să fie considerată tentativă de evaziune fiscală – poate e din cauză că ăla i-a impus plata cash, probabil voia să-și tragă și el o parte, dat fiind că un card înregistrează tranzacția definitiv și irevocabil, n-ai cum să-ți scoți lovele din ea. Probabil de-asta i-a și spus Danno despre „the whole -dropping the price for cash- conversation”. În orice caz, fabuloasă faza cu „rodah”. :) ) Tipic pentru Danno să i se întâmple așa ceva. :D
Scott Caan se străduiește să obțină un rol în Avatar 2! :)
Puștiul de care s-au ocupat Steve și Catherine a fost cam antipatic. Cu atât mai mult cu cât la un moment dat chiar îl suspectasem pe ta-su de crimă. N-a fost să fie așa, alte elemente au fost implicate în afacere, dintre care inclusiv un element porcin, care a ajuns împrăștiat pe bunătate de tricou al lui Chin Ho. Karma is a bitch!
În orice caz, partea cea mai enervantă a fost fuga puștiului, dar noroc că n-a durat extraordinar de mult. Băieții s-au mișcat repede.
Am avut parte și de câteva momente de gândire – pentru Catherine, atunci când puștiul a întrebat-o de ce nu e măritată cu Steve. A avut loc o mică pauză (să nu-mi citiți menopauză că vă sparg) în care Catherine și-a luat o expresie de om care gândește pe față. La ea n-a fost spectaculoasă, dar când le face Kamekona sunt absolut geniale. :) În orice caz, momentul ăsta poate să denote faptul că în viitorul apropiat se poate întâmpla ceva între ei, un stimul care să ducă relația la un alt nivel, fapt accentuat chiar de finalul episodului, în care Steve o ia în brațe să-i ofere un tur cu elicopterul, în aplauzele celor din jur.
The Kiss that shocked Hawaii!
Mi-a plăcut costumația lui Steve, care în scena respectivă era îmbrăcat cam ca James Bond, și-i stătea extraordinar de bine în felul ăla. :) Pe lângă faptul că nici n-a vorbit mult, ceea ce a dat un aer de solemnitate momentului. :D
Am avut și un Guest Star de anvergură, în persoana lui George Takei, care a jucat rolul Unchiului Choi, rudă cu Chin Ho. Era frate cu Unchiul Chui, și împreună au inventat faimoasa expresie:
„Bă, Chui!”
„Da, Choi?”
„Ce e cu treaba asta între noi?”
Cunoscătorii știu despre ce e vorba. :P
Unchiul Choi. Pe prenume – Uhn.
Oricum, fabulos George Takei, și se ține extraordinar pe picioare. Ba se mai și face că bea alcool (știm cu toții că era apă rece, băi nea Geo) prin seriale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu