duminică, 30 decembrie 2012

Chicago Fire – 1×07 “Two Families”

In acest episod aflam ca pompierii au doua familii, una care ii asteapta acasa si una la munca. Pentru ca munca lor presupune sa ai incredere in colegii tai se formeaza o legatura emotionala care trece peste relatia specifica dintre colegii de munca si astfel se creaza o familie. Problema apare atunci cand ai de ales, care dintre cele doua familii este pe primul loc si astfel de intrebari devin vitale in preajma sarbatorilor mai ales.
Am crezut ca in acest episod problema lui Severide se va afla, dar a fost salvat din nou de Shay care a mai facut un compromis. In urma unei interventii la o gradinita, pompierii au luat contact cu un laborator de meth si astfel li s-a ordonat sa faca un test antidrog pentru a fi sigur ca toti sunt in ordine. Cum Severide ia niste medicamente care ar aparea la un astfel de test, Leslie il salveaza.
De parca problemele cu Severide n-ar fi de ajuns, in viata lui Shay apare fosta ei iubita, Clarice care este casatorita cu un barbat si e si gravida. Imi displace total Clarice mi se pare ca e foarte falsa si sper sa nu o tina prea mult in serial, oricum Gabriela o detesta la fel de mult si incearca sa o alunge din viata lui Shay.
Casey incearca sa se distanteze de viata lui personala si sa acorde mai multa importanta profesiei sale, asta cu pretul relatie sale cu Hallie care devine din ce in ce mai teoretica. Dorinta lui Casey de a avea copii si a lui Hallie de a nu avea ii face sa se desparta, dand o sansa relatie Casey- Gabriela.
La final avem relatia dintre Chief Boden si Ernie si desi nu avem dovezi cum ca Ernie ar fi incediat ceva, este suspect cum apare acolo unde este foc. Dupa cum si Hermann remarca baiatul are asa numitul ‘firebug’ si asta inseamna ca fie o sa devina un incediator, fie o sa fie un pompier. Chef Boden isi da seama de asta si incearca sa-i arate ce insemana sa fii un pompier in speranta ca acesta o sa ia decizia corecta.
In final ne confruntam cu alegeri, unii pompieri aleg sa gaseasca un echilibru ca Hemann, altii ca Severide, Casey si chiar Chef Boden aleg serviciu si o sa vedem in episoadele ce urmeaza, consecintele alegerilor lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu