luni, 24 decembrie 2012

MiniNEWS – 23.12.2012

Postul CW a comandat scenariul pentru o noua drama - Sherwood. Actiunea va fi plasata in Anglia anilor 1000, urmarind povestea unei tinere nobile care se alatura lui Robin Hood &Co in speranta de a-si elibera viteazul logodnic din mainile oamenilor rai. In alta ordine de idei cam seamana cu o alta drama cu arcuri si sageti - Revolution.
Arlliss Howard (Rubicon, Medium) se alatura distributiei serialului True Blood avand rolul guvernatorului Truman Burrell. Personajul este descris ca fiind un politician de moda veche care are o problema cu vampirii din momentul in care sotia lui a fost omorata de unul, lasandu-l tata singur.
Frumusetea si bestia sa din drama “Beauty and the Beast” se vor infrunta cu un nou obstacol si anume Gabe Lowen , un ADA hotarat sa invinga valul de crime. Personajul va fi jucat de Sendhil Ramamurthy(Heroes,Covert Affairs).
Robbie Jones (One Tree Hill,Hellcats) devine un obisnuit al televiziunii CW dupa ce a obtinut un personaj regular in serialul 90210. El il va interpreta pe Jordan Welland , un redactor inteligent care se va intersecta cu Naomi. 90210 va reveni cu episoade noi pe 21 ianuarie.
Julianne Moore va reveni in 30 Rock. Ea isi va relua rolul Nancy Donovan, iubirea din copilarie a lui Jack Donaghy, pentru a incheia povestea in ultimul sezon al comediei.
Situatia se infierbanta in Nashville cu sosirea unui nou producator din Los Angeles , interpretat de Ming-Na(ER,Two and a Half Men). Ea va incerca sa o atraga pe Rayna James(Connie Britton) la o alta casa de productie.
Postul de televiziune TNT a dat publicitatii primul trailer la noua drama medicala “Monday Mornings” produsa de David E.Kelley. Serialul ii are in distributie pe Ving Rhames (Pulp Fiction), Alfred Molina (Law & Order:LA) si urmareste viata unor doctori din Oregon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu