luni, 24 decembrie 2012

Leverage – 5×14 “The Toy Job”

Thiiiis the season to geeet joooolyyy… Oh, come on Parker, at least smile!
Ho-Ho-Ho! Dragii Moșului, veniți la Eliot să vă snopească… ăăă… dăruiască niște pum… ăsta… cadouri de să-l țineți minte!
Așadar, avem episod de Crăciun și la Leverage.
Și ce puteau să fure oamenii noștri? „Let’s go steal ourselves a Christmas!” Și o păpușă creepy!

Știți deja de la ce pornește episodul, că doar l-ați văzut. Renunț în a mai explica. Dar…
Ho-ho-ho, dragii Moșului, să știți că Eliot e un tătic singur, amărât și trist, care caută consolare pe umerii MILF-elor din Portland. Făcând abstracție de faptul că fi-su e probabil Dennis Pericol Public, sau cineva pe acolo, lucrurile chiar i-au ieșit lui Eliot, și lui i-a plăcut la nebunie să joace rol de Single Daddy. Să-i zică cineva lui Barney Stinson să inventeze un nou play: The Eliot!




Parker e însărcinată (stați nu săriți de pe scaune, citiți până la capăt) cu găsirea unei păpuși potrivite pentru a înlocui ca popularitate păpușa cu defecte majore de siguranță a companiei personajului negativ principal.
Evident, dacă o pui pe Parker să-ți găsească o păpușă drăguță pentru copii, o să-ți vină direct cu Chucky. Ceea ce s-a și întâmplat, în parte din cauza copilăriei traumatice a ei. Misiune imposibilă pentru restul trupei – s-o vindem pe Chucky!
Okay, WHO in their right mind would give this to their children?
Dar cum nimic nu poate sta în calea virtuală a lui Hardison, faptul a fost comis: Chucky a ajuns virală! Foarte credibil Hardison când a făcut prezentarea despre efectele păpușii în dezvoltarea copilului, mi-a plăcut.
Și Nate a fost foarte bun în rol de geniu nebun, dar de data asta cred că cea mai bună treabă a făcut-o Sophie (locul 2, după Hardison), care l-a făcut efectiv varză pe șmecherașul ăla care tot încerca să facă un duium de combinații. A stat în cârca lui și s-a adaptat atât de bine la fiecare schimbare de situație, încât până la urmă inevitabilul s-a produs: l-a învins!
Black Paparazzo! Aici în habitatul lui natural!
Cireașa de pe tort a fost finalul, când i-a arătat inelarul și apoi pe Nate. :) Tare rău momentul. :P
Ah, și replica episodului, care întâmplător aparține personajului negativ: ”I want a sit-down with this
Baby Feels-So-Hot woman, and I want it now.” :)


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu