duminică, 30 decembrie 2012

Chicago Fire – 1×08 “Leaving The Station”

Pus in fata unei decizii dificile ce alegi? Sa vezi binele pe care-l faci in fiecare zi sau sa consideri ca violenta si nedreptatea care te inconjoara nu echilibreaza binele si este posibil sa ramai cu rani care nu se vindeca niciodata?
Un baiat si sora lui sunt implicati intru-un accident feroviar, echipa il salveaza pe frate insa sora, Kayla este dezmembrata si Mills este cel care o gaseste. Este profund afectat si pune la indoiala daca are taria sa faca aceasta meserie. Mama acestuia care de la inceput nu a fost de acord cu decizia acestuia de a urma pasii tatalui sau, vede o portita de scapare pentru acesta si-l incurajeaza sa renunte la a mai fi pompier si sa revina la restaurant. Desi initial urmeaza sfatul mamei, Casey il face sa se razgandeasca atunci cand il duce sa o cunoasca pe alta fata pe care au reusit sa o salveze de un incediu si care acum are toata viata inainte.
Clarise incearca sa se strecoare inapoi in viata lui Leslie, sotul acesteia o cauta si o invinuieste pe Shay ca incearca sa-i fure nevasta. Cat despre Gabriela si Leslie cele doua au caz foarte interesant si controversat, o mama ii face rau fetitei pentru a avea parte de atentie. Durerea la umar a lui Severide se inrautateste atunci cand la una din interventii este obligat sa sustina un barbat doar cu o mana, ca si consecinta are nevoie iar de droguri.
Iar ca si partea mai amuzanta a episodul avem doi pompieri din Toronto, Canada care au venit ca sa ii asiste pe pompierii nostri si sa faca schimb de experienta. Ottis reuseste sa transforme toata experienta intr-o farsa, este certat de Chef Boden si cei doi pompieri ii intorc farsa.
Nu a fost un episod cu prea multa actiune, dar partile amuzante au compensat. Pe data viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu