vineri, 15 februarie 2013

Obiceiul dezgustator al lui Kristen Stewart. Ce face pentru a-si alina dorul de Robert Pattinson


In timp ce Robert Pattinson filmeaza de zor in Australia pentru cel mai recent proiect al sau, Kristen Stewart ar face orice sa nu se mai gandeasca la el.
Obiceiul dezgustator al lui Kristen Stewart. Ce face pentru a-si alina dorul de Robert Pattinson
Protv Ad
Printre altele, CDL scrie ca protagonista seriei Twilight si-a dezgustat prietenii dupa ce le-a facut o dezvaluire bizara: obisnuieste sa poarte lenjeria nespalata a iubitului ei pentru a-l simti mai aproape.
Surse din aturajul celor doi sustin ca desi relatia lor este una bizara, Robert reneaga acest comportament si ii cere lui Kristen sa inceteze, intrucat nici macar el nu considera ca este normal sa ii refoloseasca lenjeria intima.
"Este pur si simplu devastata ca trebuie sa petreaca atat de mult timp departe de el si a speriat-o faptul ca Robert este din ce in ce mai rece. De aceea, si-a reluat obiceiurile bizare din vara trecuta. Daca atunci ii purta doar tricourile si sapca insa, acum a inceput sa ii ia lenjeria", a declarat sursa pentru cel mai recent numar al revistei Star.
Aceasta a adaugat ca obiceiul ciudat a inceput inca de cand a plecat Robert in Australia pentru a filma pentru The Rover. El i-a impus lui Kristen sa nu mearga in vizita, asa ca Stewart face orice ca sa isi aline dorul.
Ce parere ai despre dezvaluirile prietenului lor comun? Ti se pare normal ca actrita de 22 de ani sa se comporte asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu