vineri, 15 februarie 2013

In other news: The Originals, Scandal, Grimm


Vesti bune pentru cei ce vor sa vada familia Maikelson din The Vampire Diariesreunita in spin-off – ul CW, The Originals… Claire Holt, actrita ce o interpreteaza pe Rebekah in The Vampire Diaries, a fost distribuita in noul serial. Deci ii vom avea in noul serial pe Klaus, Rebekah si Elijah reuniti. Cei trei sunt singurii ramasi din familia originarilor si cumva vor ajunge in New Orleans, unde este plasata actiunea.
Inca doua actrite se vor alatura distributiei serialului, Danielle Campbell (Prison Break) , inca o vrajitoare cu probleme si Leah Pipe (Sorority Row, The Deep End), ce va juca rolul unei barmanite ce este si studenta la psihologie si vrea sa afle daca o persoana poate fi cu adevarat malefica. Deci sa facem un rezumat… avem doua vrajitoare, un nou vampir ce este protejatul lui Kaus, o studenta ce nu are habar de lucrurile supranaturale ce se intampla in jurul ei si desigur, ii avem pe cei trei originari. Ii vom vedea pe toti incepand cu 25 Aprilie.  Ce parere aveti despre viitorul serial? Este o idee buna? E ca si cum au impartit The Vampire Diaries in doua parti. 
Eric Mabius (Ugly Betty) va aparea in cel de-al doilea sezon al serialului Scandal. Il vom vedea in episodul din 21 Februarie in rolul unui senator ce apeleaza la serviciile companiei Oliviei. Pe actor l-ati putut vedea recent in Franklin & Bash si The Client List
Shohreh Aghdashloo va avea un rol recurent in cel de-al doilea sezon al serialuluiGrimm. Personajul acesteia, Zigeunersprache, este descrisa ca fiind “Queen of the Schwarzwald Gypsies” si isi are originile in Austria. O vom vedea incepand cu luna Aprilie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu