vineri, 15 februarie 2013

Castle – 5×14 “Reality Star Struck”


Shoot me now. I can’t feel my butt.
Cum? Nimic nu e adevarat intr-un reality show? My whole life is a lie! Avem un episod amuzant, axat pe sarbatoarea iubaretilor, si pe Gina Torres drept guest star.
Recunosc, nu urmaresc reality shows, dar eram sigura ca se urmareste un scenariu foarte bine pus la punct. De fapt, daca ma gandesc mai bine, o data am vazut un episod de Jersey Shore (da, nu era altceva la tv) si am ramas fascinata de cat de prosti erau copiii aia. Dar nu atat de fascinata incat sa suport mai mult de un episod, deja simteam cum imi mor neuronii dupa primele minute de vizionare.
Cazul acestei saptamani a fost interesant, dar m-au dezamagit: cum de n-au filmat aia ancheta in timp real? Va dati seama ce rating urmau sa inregistreze? Oh, wait, parca deja a fost un episod de genul asta. Parca recent? Eh, sa nu aveti asteptari prea mari de la memoria mea :lol:
Dar cel mai mult mi-au placut ispravile echipei, iar aici o includ si pe Gates de aceasta data. In sfarsit am vazut-o mai mult de doua minute! Si iar mi s-a parut ciudat ca era atat de vesela, dar si pasionata de serialul ala. Ce privire ucigatoare i-a aruncat lui Castle cand acesta i-a spus ca nu credea ca se uita la asemenea emisiuni. Si toata treaba aia cu cerceii… Evident ca numai lui Rick i se putea intampla! Nu e chiar atat de ninja precum se credea. Gestul lui Kate de a-i oferi un sertaras a fost foarte romantic. Cine mai are nevoie de jucarii de geeks? Si bietul Ryan! Deja il extenueaza Jenny cu atat sexy time! :lol: Aww, iar Espo si Lanie au iesit in oras. Si ce bine arata Lanie in rochia aia! I approve this!
Rick: “Wives Of Wall Street,” the reality show?
Espo: Yeah. Seen it?
Rick: Just long enough to make me want to kill myself.
Ryan: I feel like a rooster in a henhouse. Except for, there’s only one hen… a very bossy hen.
Gates: Did you watch “Wives Of Wall Street” last night?
Kate: I watched an episode.
Rick: Just one episode? That’s like eating one potato chip.
Rick: You knew they had plans and you didn’t tell me?
Kate: Yeah, because she asked me to keep it a secret. This is a really big deal for them. She doesn’t want you making fun of ‘em.
Rick: I wouldn’t make fun… No, that’s… That’s not true. That’d be fish in a barrel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu