vineri, 15 februarie 2013

MiniNEWS – 13.02.2013


FX a comandat 13 episoade din serialul The Bridge, in care Diane Kruger si Demian Bichirvor juca doi detectivi care colaboreaza la granita dintre SUA si Mexic pentru prinderea unui criminal in serie. Serialul este o adaptare a serialului danezo-suedez Bron. Productia primului sezon incepe in aprilie, urmand ca serialul sa fie lansat in iulie. 
BBC a anulat The Hour dupa sezonul 2 din cauza ratingurilor proaste. Serialul ii va in rolurile principale pe Ben Whishaw, Romola Garai si Dominic West, actiunea defasurandu-se in anii ’50, intr-o redactie de stiri. 
IFC a reinnoit Comedy Bang! Bang! pentru un sezon 2 de 20 de episoade. 
Serialul Mr. Selfridge, cu Jeremy Piven in rol principal a primit sezonul 2 de la ITV.
Call Me Fitz a primit sezonul 4
Syfy dezvolta o miniserie de 4 patru ore dupa romanul The Man in the High Castle scris de Philip K. Dick, cu Ridley Scott atasat ca producator. 
HBO a dat unda verde unui episod pilot pentru The Leftovers, serial creat deDamon Lindelof dupa romanul omonim al lui Tom Perrotta, care urmareste intamplarile ce au loc dupa Ziua Judecatii. Daca serialul va fi comandat de catre HBO va aparea cel mai devreme in 2014.
Sezonul 2 din Veep va debuta pe 14 aprilie. 
 Actori in seriale
Peter Saarsgard va interpreta un detinut condamnat la moarte in sezonul 3 dinThe Killing
Emily Bett Rickards aka Felicity Smoake din Arrow va fi series regular incepand cu sezonul 2 al serialului. 
John Noble(Fringe) va face o aparitie in episodul 18 al sezonului curent din The Good Wife, jucand un om din trecutul Aliciei. 
Frances Conroy si Taissa Farmiga se alatura lui Jessica Lange, Lily Rabe, Sarah Paulson si Evan Peters pentru sezonul 3 din American Horror Story.
Nick Kroll(The League) si Bill Burr(Breaking Bad) vor aparea in New Girl, Kroll in rolul fratelui lui Nick si Burr in rolul unui var al lui Nick. Margo Martindale va aparea si ea in rolul mamei lui Nick. (Sursa)
Lisa Edelstein(House) a primit un rol in Scandal, unde va interpreta o clienta a firmei Olivia Pope si Asociatii. 
Noua comedie de la Fox, cu Andy Samberg in prim plan a devenit mult mai interesanta cand l-a adaugat pe Andre Braugher(Men of a Certain Age, Last Resort) distributiei. El va aparea in rolul sefului sectiei de politie la care lucreaza Samberg.
Ellie Kemper(The Office) a primit rolul principal in noul pilot de la NBC, Brenda Forever.
David Walton(New Girl, Bent) a primit rolul principal in About a Boy, noul serial de la NBC, adaptat dupa drama omonima cu Hugh Grant. 
James Wolk(Lone StarPolitical Animals) va aparea alaturi de Robin Williamsin noul serial Crazy Ones, de la CBS, in rolul frumuselului de la birou.
Jonathan Banks(Bad-ass Mike din Breaking Bad) a primit un rol in pilotulBloodline, de la NBC. Personajul lui se va numi Leo Killpriest si va fi un bad-ass motherfucker.
Kim Raver(Grey’s Anatomy) si John Corbett(United States of Tara) au fost distribuiti in rolurile principale ale spin-off-lui NCIS:Los Angeles
Josh Holloway(Lost) a primit rolul principal in Intelligence, pilotul de la CBS. Noul serial se desfasoara in jurul unui agent care are implantat un microchip in creier si poate accesa intreg spectrul electromagnetic(orice ar insemna asta, doar sa nu se transforme in Intersect). Daca chip-ul ala nu ii stirbeste abilitatea de a da porecle amuzante colegilor, atunci va fi un serial interesant. 
Maggie Lawson(Psych) va aparea  alaturi de James Caan intr-un episod pilot pentru o comedie de pe ABC, ceea ce inseamna ca sezonul 8 din Psych(in care Lawson apare) va fi probabil ultimul. 
 Billy Campbell(The Killing) s-a alaturat distributiei proiectului Delirium, care o are in prim pe Emma Roberts
Dylan McDermott(Dark Blue, American Horror Story) va juca un agent FBI inHostages, drama de la CBS cu Toni Collete in rolul principal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu