miercuri, 20 februarie 2013

Last Man Standing – 2×11 “Mike’s Pole”


Larabee:  I admire that you take a stand. But until you sit in the back of a Bradley and brace for an incoming RPG, you respect that flag!
Mike: Boom!
Episodul acesta este cu si despre steagul Americii, patriotism si Pledge of Allegiance.
Mike este socat sa afle ca Boyd nu a invatat the Pledge of Allegiance, deoarece Ryan nu este de acord ca fiul sau sa fie obligat sa fie patriot. Asa ca, pentru a-si invata nepotul despre steagul Americii si despre patriotism, dar si ca sa-l enerveze pe Ryan, Mike monteaza un stalp in fata casei pentru a arbora steagul national in fiecare zi. Asa ca, zilnic, Mike si Eve trebuie sa ridice steagul la rasarit si sa-l dea jos la apus, asta in timp ce vecinul sau Larabee, fost marinar, face misto de el. Mai mult, Eve devine din ce in ce mai interesata de armata, asa ca renunta la un curs de arta in favoarea unuia pentru tineri soldati (ROTC). Desi Mike este mandru de fiica lui, Vanessa nu este prea incantata ca Eve doreste sa se inroleze in marina cand va face 18 ani.
Dupa multe zile de urcat si coborat steagul, Mike este fericit sa afle ca drapelul s-a decolorat de la ploaie si nu mai poate fi folosit. Asa ca, impreuna cu Eve si Ed merg la o asociatie a veteranilor, pentru a preda steagul deteriorat. Acolo, Eve este entuziasmata sa intalneasca veteranii, dar mai ales o femeie care a luptat in Irak. Aceasta a fost lunetista si si-a pierdut ambele picioare pe front. Ajunsi acasa, Vanessa spera ca intalnirea cu respectiva femeie o va face pe Eve sa renunte la visul de a se inrola in marina, dar aceasta este si mai determinata, ba mai mult, vrea sa devina si ea lunetista. Pana la urma, Mike realizeaza ca Eve nu se va razgandi prea curand si incearca sa o convinga de faptul ca, indiferent de ce cariera va alege, el va fi mandru de ea. La final, ca sa-si inveseleasca bunicul, Boyd invata versurile la Pledge of Allegiance, iar Larabee, ca sa-l enerveze pe Mike si mai mult, ii face cadou un steag nou, iar lui Eve o goarna, numai buna de trezit intreaga casa la rasarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu