miercuri, 22 mai 2013

Prima imagine cu Jennifer Lawrence in rolul Mystique din X-men:Days of Future Past, cum arata actrita in noul costum

Filmarile la X-men:Days of Future Past sunt in plina desfasurare, iar producatorii ii tin captivati pe fani cu noi imagini de pe platouri. Recent a fost lansata si prima imagine cu Jennifer Lawrence in rolut mutantei Mystique
Prima imagine cu Jennifer Lawrence in rolul Mystique din X-men:Days of Future Past, cum arata actrita in noul costum

Regizorul Byran Singer a lansat pe internet prima imagine cu Jennifer Lawrence in costumul complet la lui Mystique. Dupa ce in prima parte, in X-men First Class, Mystique alege sa treaca de partea raului si pleaca cu Magneto (Michael Fassbender), in partea a doua se pare ca personajul ei cauta o razbunare personala, conform spuselor regizorului. Relatia ei cu Charle Xavier, adica Profesorul X se va complica si tot mai mult.


Jennifer Lawrence a declarat intr-un interviu pentru Total Film ca va purta un costum in noul film X-men. Pana acum, actrita a fost pictata direct pe corp pentru rolul Mistique, insa de aceasta data va purta un costum. Jennifer Lawrence este a doua actrita care o joaca pe frumoasa si albastra Mystique, dupa Rebecca Romijn, care a jucat in seria originala X-men, lansata in 2005 de regizorul Bryan Singer.


"Sunt foarte bucuroasa ca voi purta un costum de aceasta data. O sa ma acopere de la gat in jos si astfel voi scuti tot timpul petrecut la machiaj, dar si iritatiile. Data trecuta am suferit mult din cauza asta, mi se irita pielea" a spus actrita pentru Total Film.


Singer spune ca filmul sau va fi mult mai ambitios si nu va fi  o continuare obisnuita. X-men: Days of Future Past va fi inspirat de benzile desenate cu acelasi nume, in care tema centrala este calatoria in timp si viitorul distopic. Mai mult, Singer ii va readuce inapoi pe actorii Sir Ian McKellen si Patrick Stewart, in rolurile celor doi rivali, Magneto si Profesorul X la maturitate (cele doua personaje sunt jucate de Fassbender si McAvoy, versiunile lor la tinerete). Dar fanii vor avea parte si de o surpriza: producatorii au anuntat ca Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, va avea un rol cheie in film.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu