joi, 23 mai 2013

Irina Shayk, prezenta dezamagitoare la Cannes. Modelul a purtat una dintre cele mai vulgare rochii de pe covorul rosu


Fotomodelul rus a participat ieri la premiera filmului "All Is Lost" la Festivalul de Film de la Cannes. Si, judecand dupa outfit-ul ales, e clar ca si-a propus sa nu treaca neobservata (nu ca ar fi fost posibil, cu un corp ca al ei).
Irina Shayk, prezenta dezamagitoare la Cannes. Modelul a purtat una dintre cele mai vulgare rochii de pe covorul rosu
Dorindu-si sa-si etaleze formele de vis, rusoaica, in varsta de 27 de ani, a ales o rochie care s-a vrut sexy, dar a fost extrem de vulgara.
Rochia neagra, acoperita cu paiete si margele, a avut un decolteu foarte adanc, care a pus-o de cateva ori pe Irina in pericol de a-si arata sanii in toata splendoarea lor pe covorul rosu.
De parca decolteul abisal nu ar fi fost de ajuns, rochia a mai avut si decupaje in zona abdominala si pe laterale.


De asemenea, chiar daca creatia a fost unul maxi, partea de jos a rochiei a fost transparenta, lasandu-i picioarele perfecte la vedere.

Pe langa picioare, fotografii au putut admira insa si fesele si chilotii tanga ai vedetei, vizibili atat in partea din fata a rochiei, cat si in partea din spate.


Irina si-a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi negri, decupati la bot, cu bareta pe glezna. Din fericire, modelul n-a mai comis greseala de a alege si alte accesorii, avand in vedere ca rochia era destul de incarcata cu margele si paiete. 

Ce parere ai despre aparitia rusoaicei? Ti se pare sexy sau vulgara?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu